Βιογραφικό

Ο Ευάγγελος Πρόκος, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983 και αποφοίτησε από το Τμήμα Βιολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, αποκτώντας το πρώτο του πτυχίο. Αφού απασχολήθηκε 3 χρόνια στο Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Εργαστηρίων Ακαδημίας Αθηνών στον τομέα της Βιοτεχνολογίας, συνέχισε και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Οδοντιατρική του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παράλληλα με τις σπουδές του, εργάστηκε για πέντε χρόνια σε ιατρείο με εξειδίκευση στη Στοματική Χειρουργική και τα Εμφυτεύματα. Κατόπιν ανέλαβε το ιατρείο που διατηρούσε ο πατέρας του, Αντώνιος Πρόκος, από το 1976. Έχοντας λάβει πολύτιμη εμπειρία και εξειδικευμένη γνώση πάνω στην Γενική Οδοντιατρική, συνέχισε τις μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Goethe της Φρανκφούρτης στη Γερμανία, στο αντικείμενο της Εμφυτευματολογίας, λαμβάνοντας τον τίτλο Master in Oral Implantology. Στη συνέχεια, θέλοντας να διευρύνει τον κύκλο εξειδίκευσής του, συνέχισε σε περαιτέρω μεταπτυχιακές σπουδές στην Περιοδοντολογία στο Πανεπιστήμιο του Aachen, Γερμανία, λαμβάνοντας τον τίτλο Master in Periodontology.

Ο Ευάγγελος Πρόκος επιδιώκει τη συνεχή επαγγελματική του ανάπτυξη, λαμβάνοντας μέρος σε εξειδικευμένα σεμινάρια και συνέδρια τόσο στην Ελλάδα όσο και σε διεθνές επίπεδο. Αυτό του επιτρέπει να εφαρμόζει στο ιατρείο του τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και μεθόδους θεραπείας στον τομέα της Οδοντιατρικής. Τις ιδιες υπηρεσιες φροντιζει να προσφερει και σε αλλες οδοντιατρικες κλινικες τοσο στην Ελλαδα οσο κ στο εξωτερικο, διατηρωντας πολυτιμες συνεργασιες

Ως υπεύθυνος του οδοντιατρικού τμήματος της εθελοντικής ομάδας “+Πλεύση” , έχει συμμετάσχει σε πολλές αποστολές προσφέροντας οδοντιατρικές υπηρεσίες σε κατοίκους μικρών και ακριτικών νησιών σε όλη την επικράτεια.

Εξοπλισμός
FAQs